Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tfqlgm/public_html/includes/catalog_with_gallery.php on line 30
Automata váltós autó bérlése

Automata váltós autó bérlése

Automata váltós autóbérlés


A Budapest Autókölcsönző széles automata autók választékával várja ügyfeleit a fővárosban.

Béreljen automata sebességváltós autót és élvezze az országúti és a városi vezetés nyújtotta könnyű használat és praktikum előnyeit. 
Ne keressen tovább, nálunk a Budapest Autókölcsönzőnél fantasztikus automata négyajtós sedan vagy ötajtós hatchback gépkocsik várják Önt! 
Kis,- és közepes méretű vagy jól felszerelt prémium bérautóink igényesek, kényelmesek, megfelelő helyet biztosítanak mind az utasok mind a csomagok számára.

Ha szereti a komfortos, kényelmes vezetési élményt, gépjármű-kölcsönző irodánk minden autó kategóriában a legkülönfélébb jármű típusokkal áll az Ön rendelkezésére. 
Automata sebváltós bérautóink nemcsak a külső design elemeikben rendhagyóak, hanem praktikus, jól funkcionáló felszereltséggel - mint például a légkondicionáló, ABS, központi zár, szervókormány, cd lejátszó és természetesen az automata váltó - teszik pihentetővé üzleti vagy családi utazását. 
Árajánlat kérése